MENU
Vliegenraamtotaal

Raamhorren & Hordeuren

Met een goede raamhor of hordeur houdt u insecten en andere kleine ongenodigde gasten buitenshuis. Zo kunt u heerlijk genieten van frisse lucht, zonder insecten! De perfecte raamhorren en hordeuren vindt u bij Vliegenraamtotaal, de voordeligste vliegenramen expert van de Benelux.

 

U kunt bij ons rekenen op een uitstekende kwaliteit van zowel onze raamhorren, hordeuren en onze topservice. Voor elke raam en deur hebben we een passende raamhor of hordeur. Duizenden tevreden klanten gingen u al voor. Ontdek het zelf en bestel uw raamhor of hordeur eenvoudig online!

 

Horren op maat

Om effectief te zijn, moet een hor naadloos aansluiten op alle deuren en ramen. Is dat niet het geval, dan vinden insecten in u hor altijd de kleinste kiertjes om doorheen te komen. Wij zorgen dat uw hor insecten geen kans geeft! We leveren namelijk uitsluitend horren op maat, zodat u kunt genieten van een raamhor of hordeur met de beste fit.

 

De perfecte horren voor uw ramen en deuren

Geen raam of deur is hetzelfde, maar gelukkig hebben wij voor elke opening de juiste hor tegen insecten. U vindt bij ons:

 

 

Voor een raamhor kunt u opteren voor 3 verschillende soorten van raamhorren zoals een rolhor, voorzethor en inzethor. Onze hordeuren zijn verkrijgbaar in enkele en dubbele plissé hordeuren.

 

Welk soort van hor u ook kiest, al onze hordeuren en raamhorren zijn eenvoudig te bedienen én eenvoudig te monteren. Met onze handige video’s en handleidingen hangt alles in een mum van tijd op z’n plek!

 

Horren kopen? Eenvoudig online bij Vliegenraamtotaal

Houd insecten buiten met de horren voor ramen en horren voor deuren van Vliegenraamtotaal! Al onze horren worden helemaal gratis bezorgd en in geen tijd geleverd. We verzenden uw horren op maat al binnen 3-5 werkdagen! Ervaar het gemak en bestel een hor voor insecten dadelijk online!