Rolvliegenraam

5.00 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 productbeoordelingen)
blank
blankblankblankblankblankblank
Vanaf:

74,00

incl. 21% BTW. Prijs per stuk
 • Omruilservice inbegrepen!
 • Inclusief gratis verzending!

 • Binnen 5-10 werkdagen verzonden
 • Hoge kwaliteit producten

 • Voordeligste van de Benelux!
Vanaf:

74,00

incl. 21% BTW. Prijs per stuk
 • Omruilservice inbegrepen!
 • Inclusief gratis verzending!

 • Binnen 5-10 werkdagen verzonden
 • Hoge kwaliteit producten

 • Voordeligste van de Benelux!

SKU: 1003

Hulp nodig?
  -
  -
  -
  -
  - Bevestiging
  - Kleurkeuze
  - Foto toevoegen

Hulp nodig?
  -
  -
  -
  -
  - Bevestiging
  - Kleurkeuze
  - Foto toevoegen

*** DE GOEDKOOPSTE  RAAMROLHOR VAN DE BENELUX ***

Alle maten dezelfde lage prijs!

Een raamrolhor is de ideale oplossing voor naar buiten draaiende ramen en dakramen. Wij leveren de raamrohor in de RAL kleur 9010. Vaak wordt de prijs voor een rolhor per millimeter berekend wij hanteren echter een vaste lage prijs ongeacht te maat!  

Al onze horren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, gaan jarenlang mee en toch zijn wij de goedkoopste van de  Benelux! Wij leveren binnen 5-10 werkdagen. Meer informatie? Kijk bij ‘Informatie’ voor ‘meet instructies’ of neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

 

Gewicht 1.5 kg
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Show reviews in all languages (20)

Wees de eerste om “Rolvliegenraam” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vliegenraamtotaal levert al haar producten binnen 5-10 werkdagen.

Vliegenraamtotaal werkt samen met Dynalogic. U ontvangt Dynalogic een track and trace code en indien u niet thuis bent wordt er geprobeerd het pakket bij de buren af te leveren. Lukt dit niet dan vindt u een briefkaart in uw brievenbus waarmee u een bezorgafspraak kunt maken.

Indien u nog vragen heeft kunt u mailen naar info@vliegenraamtotaal.be of bellen naar 0412 72 58 48.

Hoe meet ik de juiste maten?

 • Kijk hiervoor naar onze instructie video of lees de meetinstructies op de productpagina.

 

Wat is de garantietermijn?

 • Vliegenraamtotaal geeft 1 jaar garantie op raamrolhorren.

 

Mag ik dit product omruilen?

 • Volgens het herroepingsrecht zijn wij niet verplicht om maatwerk producten die via internet gekocht om te ruilen. Uiteraard zijn wij bereid om gezamenlijk tot een goede oplossing te komen, neem hiervoor contact op via email. Zet duidelijk in de mail wat de reden van omruilen is.

 

Heb ik gereedschap nodig om de raamrolhor te plaatsen?

 • U heeft een schroevendraaier nodig om de wartels vast te schroeven.

 

Wordt de raamrolhor kant en klaar geleverd?

 • De raamrolhor wordt kant en klaar en op maat geleverd U hoeft de hor alleen maar uit te pakken en vast te schroeven, u kunt binnen 5 minuten genieten van uw aankoop.

Wat is de levertijd van de raamrolhor?

 • Vliegenraamtotaal levert al haar producten binnen 5-10 werkdagen.

Van welk materiaal zijn de raamrolhorren gemaakt?

 • De cassette en de geleiders van de raamrolhor zijn gemaakt van aluminium en hebben een zeer luxe uitstraling.

Welke kleur heeft het gaas?

 • Het gaas is grijs van kleur.

Tot welke afmetingen kan ik een raamrolhor bestellen?

 • De maximaal te bestellen hoogte is 1600mm en 1600mm breed. Helaas leveren wij geen grotere raamrolhorren.

Kan ik de bestelling ook afhalen?

 • U kunt uw bestelling ook afhalen. Dit kunt u kiezen als optie bij uw bestelling. Wij zijn iedere werkdag geopend van 8:00 tot 17:00.

 

Kan ik de hor ook bestellen in een afwijkende ral kleur? 

Dit is helaas niet mogelijk u kunt alleen kiezen uit de ral kleur die vermeld staat op de website.

Rolhor

Heeft u een naar buiten draaiend raam? Dan is een rolhor een uitstekende keuze. Dit is een vliegenraam dat u ook makkelijk voor een schuifraam kunt plaatsen. Want ook wanneer u ramen hebt die naar buiten opendraaien, kunt u een vliegenraam plaatsen. U wilt natuurlijk geen vervelende vliegen, muggen of andere insecten in huis hebben. U kunt ook kiezen voor een voorzethor als u naar buiten draaiende ramen hebt, maar als het gaat om een vliegenraam voor uw schuifraam, dan is een rolhor de beste optie. Deze kunt u dan namelijk ook omhoog rollen om vervolgens uw raam open en dicht te kunnen doen. Zo kunt u blijven genieten van frisse lucht in huis, maar dan zonder dat er allerlei insecten naar binnen vliegen.

De ideale hor voor uw schuifraam

Heeft u een schuifraam, bijvoorbeeld op zolder of op de slaapkamer? Doordat deze ramen in de meeste gevallen schuin zijn, is gaan deze vaak naar buiten open. Ook komt het vaak voor dat deze ramen omhoog schuiven. Maar zelfs voor schuiframen kunt u een vliegenraam zetten! Bij Vliegenraamtotaal.be kunt u bijvoorbeeld terecht voor een vliegenschuifraam. Met een vliegenschuifraam is uw horren probleem opgelost! U plaatst de vliegenhor voor het schuifraam. Wanneer u het raam open wil zetten, schuift u de vliegenhor omhoog, waarna u het raam ook openschuift. Vervolgens schuift u de vliegenhor weer naar beneden. Zo profiteert u van frisse lucht in uw kamers, zonder dat er insecten naar binnen komen! Ideaal, zo’n vliegenraam voor uw schuifraam.

Perfect vliegenraam voor uw dakvenster

Heeft u een dakvenster, bijvoorbeeld op een slaapkamer of op zolder? Ook daar kunnen natuurlijk vliegen, muggen en andere insecten doorheen komen! Het is daarom verstandig om ook een vliegenraam voor uw dakvenster te plaatsen. U kunt dan het beste kiezen voor deze rolhor. De meeste dakvensters hebben namelijk vaak een naar buiten draaiend raam of een schuifraam, waardoor de rolhor een uitstekende keuze is. Heeft u een dakvenster op zolder, kies dan zeker voor een vliegenraam. Zo kunt u echt elk raam in huis open zetten, zonder vliegen of andere insecten binnen te krijgen!

Een vliegenraam voor uw schuifraam voor scherpe prijzen

Bij Vliegenraamtotaal.be vindt u vliegenramen voor uw schuifraam voor zeer scherpe prijzen! Wij vinden namelijk dat iedereen hun woonst moet kunnen beschermen tegen vervelende insecten. Natuurlijk zijn al onze vliegenramen van uitstekende kwaliteit; we maken ze namelijk van de beste materialen. Heeft u een vliegenraam voor uw schuifraam nodig, dan kunnen wij deze voor u volledig op maat maken. Hierbij is het belangrijk dat u eerst de maten van uw raam opneemt. Deze kunt u doorgeven bij de bestelling, zodat wij uw vliegenraam precies op maat kunnen maken en deze dus perfect in uw schuifraam past. Zo heeft u er het meeste profijt van! Nadat u uw bestelling doorgegeven heeft, kunt u het vliegenraam binnen 5-10 werkdagen thuis verwachten. Vindt u het lastig om deze zelf te plaatsen? Dan kunt u ook nog gebruik maken van onze montageservice.