MENU
Vliegenraamtotaal

Garantie

GARANTIE

Horrentotaal levert producten van de hoogste kwaliteit. Alle producten worden uitvoerig getest en gecontroleerd op werkwijze en fouten. Mocht er desondanks toch een productiefout plaats vinden dan geven wij naast de wettelijke garantie tevens een fabrieksgarantie van 3 jaar.

OMRUILSERVICE

De hor past niet! Niets is zo vervelend bij een op maat gemaakt product als blijkt dat het niet past. Wanneer dit onze fout is sturen wij uiteraard kosteloos een nieuwe hor. Heb je zelf een (meet)fout gemaakt waardoor de horren niet passen dan biedt Horrentotaal eenmalig gratis omruilen aan. Gratis omruilen is eenmalig mogelijk tot 30 dagen na levering bij alle producten in ons assortiment, met uitzondering van de volgende maatwerk producten:

  • Inzethorren, voorzethorren en raamrolhorren met niet-standaardkleuren (kleuren met een langere levertijd);
  • Hordeuren met een breedte vanaf 1600mm, hoogte vanaf 2600mm, hordeuren met grijs gaas en hordeuren met niet-standaardkleuren (kleuren met een langere levertijd).

Wilt u gebruik maken van onze gratis omruilservice, vul ons retourformulier in. Nadat wij het retourformulier ontvangen hebben kunt u binnen 48 uur een telefoontje of email van ons verwachten. LET OP: wij nemen alleen retouren aan indien de horren in de originele verpakking teruggestuurd worden.

RETOUREN

Horrentotaal doet zijn uiterste best om alle producten naar behoren af te leveren. Soms gaat het echter toch fout. Of je nou zelf verkeerd heeft gemeten of dat wij een fout hebben gemaakt, in beide gevallen willen we u vragen om ons retourformulier in te vullen. Op deze manier kunnen we uw retour z.s.m. verwerken. Nadat wij het retourformulier ontvangen hebben kunt u binnen 48 uur een telefoontje of email van ons verwachten. LET OP: wij nemen alleen retouren aan indien de horren in de originele verpakking teruggestuurd worden.

SCHADE

Ben je per ongeluk achter een koord blijven hangen of hebben de huisdieren schade toegebracht aan je hor of hordeur, ook dan staat Horrentotaal voor je klaar. In onze webshop kun je losse onderdelen bestellen om bepaalde kleine reparaties zelf uit te voeren. Is een reparatie niet mogelijk of wil je liever een nieuwe hor of Plissé deur, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij ruilen u product om voor een nieuwe hor of Plissé deur voor een scherpe omruilprijs.

TRANSPORTSCHADE

Horrentotaal en onze leveranciers verpakken de producten zeer zorgvuldig. Toch gaat het soms wel eens mis tijden het transport. Uiteraard zijn wij hier verantwoordelijk voor. Mocht dit gebeuren dan vragen wij om een foto van de beschadigde verpakking zodat we dit kunnen communiceren met de transporteur en de kans dat het nogmaals gebeurt kunnen minimaliseren. Vervolgens sturen we (indien voorradig) direct een nieuw product op.

VRAGEN, OPMERKINGEN EN KLACHTEN

Service is een van de punten waarop Horrentotaal uitblinkt en dit willen we graag zo houden. We hebben een proactieve instelling en denken graag met onze klanten mee. Mocht je een vraag of opmerking hebben dan willen we dit heel graag horen. Klachten vinden we nog belangrijker. Via onderstaande contact gegevens kunt u ons bereiken. Op werkdagen mag je binnen 24 uur een reactie verwachten.

RETOURNEREN EN HET HERROEPINGSRECHT

Horrentotaal geeft haar klanten het recht om producten binnen 14 dagen retour te sturen. Volgens het herroepingsrecht zijn wij niet verplicht om producten die specifiek op maat worden gemaakt retour te nemen. Wij gaan hier echter niet in mee. Bij Horrentotaal is de klant koning en als enige in onze branche kunt u gebruik maken van onze omruilservice. LET OP: wij nemen alleen retouren aan indien de horren in de originele verpakking teruggestuurd worden.

 

Horrentotaal BV

Expeditieweg 14-6

6657KL Boven Leeuwen

Info@horrentotaal.nl

(0487) 76 90 81