Inzet vliegenraam

Vanaf:

59,00

incl. 21% BTW. Prijs per stuk 48,76 excl. BTW
 • Omruilservice inbegrepen!
 • Inclusief gratis verzending!

 • Binnen 5-10 werkdagen verzonden
 • Stapelkorting vanaf 3 producten

 • Hoge kwaliteit producten
 • Voordeligste van de Benelux!

Vanaf:

59,00

incl. 21% BTW. Prijs per stuk 48,76 excl. BTW
 • Omruilservice inbegrepen!
 • Inclusief gratis verzending!

 • Binnen 5-10 werkdagen verzonden
 • Stapelkorting vanaf 3 producten

 • Hoge kwaliteit producten
 • Voordeligste van de Benelux!


SKU: 1001

Hulp nodig?
  - Hoe meet ik de dagmaat?
  - Hoe plaats ik een inzethor?
  - Welke profieldiepte moet ik bestellen?
  - Gaas optie
  - Kleurkeuze inzet hor
  - Type kozijn
  - Opmerkingen
  - Foto toevoegen

Hulp nodig?
  - Hoe meet ik de dagmaat?
  - Hoe plaats ik een inzethor?
  - Welke profieldiepte moet ik bestellen?
  - Gaas optie
  - Kleurkeuze inzet hor
  - Type kozijn
  - Opmerkingen
  - Foto toevoegen

*** HET GOEDKOOPSTE  INZET VLIEGENRAAM VAN DE BENELUX ***

 

Een inzet vliegenraam is de ideale toepassing voor draaikipramen. Onze inzet vliegenramen worden gemaakt van aluminium en zijn verkrijgbaar in de 11 meest gangbare RAL-kleuren. Het inzet vliegenraam is zeer eenvoudig te plaatsen. Het plaatsen van het inzet vliegenraam gebeurt van binnenuit en zonder gereedschap (een kind kan de was doen). Wanneer het vliegenraam geplaatst is kan het raam nog gewoon geopend en gesloten worden zoals voorheen.

 

Onze vliegenramen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen, gaan jarenlang mee en toch zijn wij de goedkoopste van de Benelux! Wij leveren binnen 3-5 werkdagen en rekenen geen verzendkosten. Meer informatie? Kijk bij ‘Informatie’ voor ‘meet instructies’ of neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Vliegenraamtotaal levert al haar producten binnen 5-10 werkdagen.

Vliegenraamtotaal werkt samen met Transmission. U ontvangt Transmission een track and trace code en indien u niet thuis bent wordt er geprobeerd het pakket bij de buren af te leveren. Lukt dit niet dan vindt u een briefkaart in uw brievenbus waarmee u een bezorgafspraak kunt maken.

Indien u nog vragen heeft kunt u mailen naar info@vliegenraamtotaal.be of bellen naar 0412 72 58 48.

Hoe meet ik de juiste maten?

 • Kijk hiervoor naar onze instructie video of lees de meetinstructies op de productpagina.

 

Wat is de garantietermijn?

 • Vliegenraamtotaal geeft 3 jaar garantie op het frame en 1 jaar op het gaas

 

Mag ik dit product omruilen?

 • Volgens het herroepingsrecht zijn wij niet verplicht om maatwerk producten die via internet gekocht om te ruilen. Uiteraard zijn wij bereid om gezamenlijk tot een goede oplossing te komen, neem hiervoor contact op via email. Zet duidelijk in de mail wat de reden van omruilen is.

 

Heb ik gereedschap nodig om de inzethor te plaatsen?

 • U heeft geen gereedschap nodig om de hor te plaatsen, u klikt de hor simpelweg in het kozijn. De rvs clips zorgen ervoor dat de hor goed op zijn plaats blijft zitten

 

Wordt de inzethor kant en klaar geleverd?

 • U hoeft de hor alleen uit te pakken en in uw raam te plaatsen, u kunt dus direct genieten van uw aankoop.

 

Wat is de levertijd van de inzethor?

 • Vliegenraamtotaal levert al haar producten binnen 5-10 werkdagen.

 

Van welk materiaal zijn de inzethorren gemaakt?

 • De inzethorren worden gemaakt van aluminiumprofielen die in verstek worden gezaagd. Aluminium profielen roesten niet en het gaas is van zeer hoge kwaliteit.

 

Welke kleur heeft het gaas?

 • Het standaard gaas is zwart van kleur.
 • Het pollengaas is zwart van kleur.

Tot welke afmetingen kan ik een inzethor bestellen?

 • De maximaal hoogte is 1800mm en de maximale breedte 1300mm. Heeft u een inzethor nodig die hoger of breder is neem dan contact met ons op.

Kan ik de bestelling ook afhalen?

 • U kunt uw bestelling ook afhalen. Dit kunt u kiezen als optie bij uw bestelling. Wij zijn iedere werkdag geopend van 8:00 tot 17:00.

Kan ik de inzethor ook bestellen in een afwijkende ral kleur?  

Dit is helaas niet mogelijk u kunt alleen kiezen uit de ral kleuren die vermeld staan op de website.

Inzetvliegenraam op maat maken

Wilt u graag een inzetvliegenraam op maat laten maken? Dan zit u bij Vliegenraamtotaal.be goed! Wij zijn namelijk expert op het gebied van inzetvliegenramen. Wanneer u een naar binnen draaiend raam heeft, is een inzet vliegenraam kopen de meest ideale optie. Met een inzet vliegenraam op maat kunt u namelijk nog steeds eenvoudig uw ramen openen en sluiten. Inzet vliegenramen zijn dan ook perfect voor draaikipramen. De meeste mensen hebben hun ramen vrijwel de hele dag door op de kipstand staan, zodat het huis zalig verlucht kan worden. Het is dan natuurlijk wel heel vervelend als er daardoor muggen en vliegen naar binnen komen. Daar is gelukkig wat tegen te doen; bestel inzetvliegenramen voor draaikipramen bij Vliegenraamtotaal.be!

 

Inzet horren draaikipraam en wentelraam

De beste inzet horren voor draaikipramen vindt u dus bij Vliegenraamtotaal.be. U kunt natuurlijk ook naar de eerste de beste bouwmarkt gaan om een inzethor te kopen, maar u heeft natuurlijk liever dat ze van een expert afkomen. Uitstekende kwaliteit inzet horren voor een vaste lage prijs, dat vindt u alleen bij Vliegenraamtotaal.be! Heeft u dus nog een inzethor op maat voor uw draaikipramen en wentelramen nodig, bekijk dan eens onze mogelijkheden. Allereerst meet u de exacte hoogte en breedte van de dagmaat op en vult u deze in millimeters in. Hoe het opmeten van de dagmaat van uw kozijnen precies in zijn werk gaat, leest u in onze meet instructies. Zo wordt het opmeten van de breedte en hoogte heel eenvoudig.

 

Bestel uw inzethor dadelijk online!

Nadat u de maten opgenomen heeft, kunt u eenvoudig online uw inzethor bestellen! Allereerst kunt u kiezen voor het soort van gaas. Wilt u gewoon gaas of gaat u voor pollenwerend gaas? Als u of leden van uw gezin veel last hebben van hooikoorts is pollenwerend gaas een goed idee! Daarna vult u de maten en de profieldiepte in. Vervolgens heeft u keuze uit de 11 meest gangbare RAL-kleuren, zodat u ervoor kunt zorgen dat het inzet vliegenraam goed bij uw kozijn past. Vervolgens vult u nog in wat voor soort van kozijnen u heeft en of er nog bijzonderheden zijn. Daarna beginnen wij met het op maat maken van uw inzethor! Het duurt ongeveer 3-5 werkdagen totdat wij het inzethor bij u thuis afleveren. Het leveren van uw inzethor doen we overigens geheel gratis! Dat is de uitstekende service van Vliegenraamtotaal.be. Laat dus dadelijk uw inzethor op maat maken!