Plissé vliegendeur

Vanaf:

226,00

incl. 21% BTW. Prijs per stuk 186,78 excl. BTW
 • Omruilservice inbegrepen!
 • Inclusief gratis verzending!

 • Binnen 5-10 werkdagen verzonden
 • Stapelkorting vanaf 3 producten

 • Hoge kwaliteit producten
 • Voordeligste van de Benelux!

Vanaf:

226,00

incl. 21% BTW. Prijs per stuk 186,78 excl. BTW
 • Omruilservice inbegrepen!
 • Inclusief gratis verzending!

 • Binnen 5-10 werkdagen verzonden
 • Stapelkorting vanaf 3 producten

 • Hoge kwaliteit producten
 • Voordeligste van de Benelux!


SKU: 1006

Hulp nodig?
  - Gaaskleur
  - Plaatsing op of in het kozijn?
  - Hoe meet ik de exacte hoogte van de dagmaat in millimeters?
  - Hoe meet ik de exacte breedte van de dagmaat in millimeters?
  - Welke bevestig kies ik voor een plissé hordeur?
  - Kleurkeuze plissehordeur
  - Ondergeleider
  - Maat rondom LET OP: Alleen bij plaatsing op de dag!!!
  - Foto toevoegen

Hulp nodig?
  - Gaaskleur
  - Plaatsing op of in het kozijn?
  - Hoe meet ik de exacte hoogte van de dagmaat in millimeters?
  - Hoe meet ik de exacte breedte van de dagmaat in millimeters?
  - Welke bevestig kies ik voor een plissé hordeur?
  - Kleurkeuze plissehordeur
  - Ondergeleider
  - Maat rondom LET OP: Alleen bij plaatsing op de dag!!!
  - Foto toevoegen

*** DE GOEDKOOPSTE PLISSE VLIEGENDEUR VAN DE BENELUX ***

 

Deze plissé vliegendeur is uitermate geschikt voor verschillende soorten van achterdeuren en tuindeuren.

 

Een plissé vliegendeur is de ideale toepassing voor alle soorten van deuren. Wij leveren plissé vliegendeuren en dubbele plissé vliegendeuren in 5 verschillende RAL-kleuren waaronder de meest gekozen RAL-kleuren 9010 en 9001. De plissé vliegendeuren zijn eenvoudig te plaatsen door middel van de bijgeleverde schroeven of door gebruik te maken van de dubbelzijdige tape dat wij meesturen. Bij plaatsing op de dag wordt er alleen dubbelzijdig tape meegestuurd.

 

Wij verzenden binnen 3-5 werkdagen en rekenen geen verzendkosten. Meer informatie? Kijk bij ‘Informatie’ voor ‘meet instructies’ of neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

*LET OP: Vliegendeuren breder dan 1600mm zijn voorzien van een tussenstijl i.v.m. de stevigheid

Vliegenraamtotaal levert al haar producten binnen 5-10 werkdagen

Vliegenraamtotaal werkt samen met Dynalogic. U ontvangt Dynalogic een track and trace code en indien u niet thuis bent wordt er geprobeerd het pakket bij de buren af te leveren. Lukt dit niet dan vindt u een briefkaart in uw brievenbus waarmee u een bezorgafspraak kunt maken.

Indien u nog vragen heeft kunt u mailen naar info@vliegenraamtotaal.be of bellen naar 0412 72 58 48.

Hoe meet ik de juiste maten?

 • Kijk hiervoor naar onze instructie video of lees de meetinstructies op de productpagina.

Wat is de garantietermijn?

 • Vliegenraamtotaal geeft 1 jaar fabrieksgarantie op plissé hordeuren.

 Mag ik dit product omruilen?

 • Dit product mag omgeruild worden indien het product onbeschadigd retour wordt gestuurd.

Heb ik gereedschap nodig om de plissé hordeur te plaatsen?

 • U heeft alleen een schroevendraaier nodig om de hor te plaatsen en een ijzerzaag om de boven geleider op maat te maken.

Wordt de plissé hordeur kant en klaar geleverd?

 • De plissé hordeurr word kant en klaar geleverd U hoeft de hor alleen maar uit te pakken en te monteren, u kunt binnen 10 minuten genieten van uw aankoop.

Van welk materiaal is de plissé hordeur gemaakt?

 • De cassette en geleider van de plissé hordeur is gemaakt van aluminium en is onderin voorzien van een kunststof ketting. De plissé hordeur heeft een zeer luxe uitstraling.

Welke kleur heeft het gaas?

 • Het gaas is zwart van kleur.

Tot welke afmetingen kan ik een plissé hordeur bestellen?

 • De maximale hoogte is 2540mm en 1300mm breed. Heeft u een plisse hordeur nodig van een groter formaat? Neem dan contact op via email.

Kan ik de bestelling ook afhalen?

 • U kunt uw bestelling ook afhalen. Dit kunt u kiezen als optie bij uw bestelling. Wij zijn iedere werkdag geopend van 8:00 tot 17:00.

Kan ik de hor ook bestellen in een afwijkende ral kleur? 

Dit is helaas niet mogelijk u kunt alleen kiezen uit de ral kleur die vermeld staat op de website

Plissé vliegendeur op maat

In de zomer wilt u zalig de deur naar de tuin open hebben, zodat iedereen naar binnen en buiten kan en het huis gelucht wordt. Maar wanneer u de deur open laat staan, komen er ook ongenodigde gasten in de vorm van insecten binnen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom is het slim om een plissé vliegendeur aan te schaffen! Zo kunt u de deur naar de tuin zalig open laten staan zodat het ook binnen door kan luchten terwijl er geen vervelende insecten mee naar binnen komen.

 

Een handige plissé hordeur aanschaffen

Een plissé hordeur kan voor iedere deur geplaatst worden. U kunt de deur zalig open laten staan en de plissé hordeur dicht houden waardoor er wel frisse lucht naar binnen komt, maar insecten buiten blijven. Bij onze plissé hordeuren maken we gebruik van een handig schuifsysteem. Het gaas wordt net zoals een harmonica geplooid wanneer de deur geopend wordt en veert weer terug als u hem sluit. De harmonica plissé hordeur is een van de meest gebruikte plissé hordeuren. Een plissé hordeur heeft flexibel gaas en is zeer eenvoudig te bedienen.

 

Bent u op zoek naar zo’n handige plissé hordeur van uitstekende kwaliteit? Dan bent u bij Vliegenraamtotaal aan het juiste adres. Wij maken uw plissé hordeur van de hoogste kwaliteit materialen voor zeer scherpe prijzen; een win-win situatie dus! Heeft u een groot schuifraam of openslaande deuren, dan kunt u zelfs kiezen voor een schuifraam vliegendeur of dubbele plissé vliegendeur. Die leveren we natuurlijk ook voor scherpe prijzen en van uitstekende kwaliteit.

 

Bestel uw vliegendeur online bij Vliegenraamtotaal

Wilt u ook graag zo’n handige vliegendeur van plissé, maar heeft u daar eigenlijk geen tijd voor? Of bent u op zoek naar een plissé vliegendeur voor schuifraam? U hoeft gelukkig de deur niet uit om een vliegendeur te bestellen. Om een vliegendeur te bestellen, moet u eerst de maten van uw deur opmeten. Neem deze maten op en vul deze op deze pagina, in millimeters, in. Bij al onze plissé harmonica vliegendeuren kunt u opteren voor diverse RAL-kleuren zoals zuiverwit (RAL 9010) en crème-wit (RAL 9001). Zijn er nog opmerkingen of zaken waar wij rekening mee moeten houden? Dan kunt u dat ook invullen. Nadat u de plissé vliegendeur besteld heeft, gaan wij deze geheel voor u op maat maken. Binnen 5 werkdagen wordt uw plissé vliegendeur bij u thuisbezorgd; de levering is gratis! Bij Vliegenraamtotaal.be profiteert u altijd van scherpe prijzen en uitstekende kwaliteit. Bestel uw schuifvliegendeur of plissé vliegendeur dus dadelijk online!