Dubbele plissé vliegendeur

Vanaf:

452,00

incl. 21% BTW. Prijs per stuk 373,55 excl. BTW
 • Omruilservice inbegrepen!
 • Inclusief gratis verzending!

 • Binnen 5-10 werkdagen verzonden
 • Stapelkorting vanaf 3 producten

 • Hoge kwaliteit producten
 • Voordeligste van de Benelux!

Vanaf:

452,00

incl. 21% BTW. Prijs per stuk 373,55 excl. BTW
 • Omruilservice inbegrepen!
 • Inclusief gratis verzending!

 • Binnen 5-10 werkdagen verzonden
 • Stapelkorting vanaf 3 producten

 • Hoge kwaliteit producten
 • Voordeligste van de Benelux!


SKU: 1004

Hulp nodig?
  - Gaaskleur
  - Plaatsing
  - Exacte hoogte van de dagmaat in millimeters
  - Exacte breedte van de dagmaat in milimeters
  - Bevestiging
  - Kleurkeuze plissehordeur
  - Ondergeleider
  - Maat rondom
  - Foto toevoegen

Hulp nodig?
  - Gaaskleur
  - Plaatsing
  - Exacte hoogte van de dagmaat in millimeters
  - Exacte breedte van de dagmaat in milimeters
  - Bevestiging
  - Kleurkeuze plissehordeur
  - Ondergeleider
  - Maat rondom
  - Foto toevoegen

*** DE GOEDKOOPSTE DUBBELE PLISSE VLIEGENDEUR VAN DE BENELUX ***

 

Een plissé vliegendeur is de ideale toepassing voor alle soorten van deuren. Wij leveren plissé vliegendeuren en dubbele plissé vliegendeuren in meerdere RAL-kleuren zoals 9010 en 9001. De dubbele plissé vliegendeuren zijn eenvoudig te plaatsen door middel van de bijgeleverde schroeven of door gebruik te maken van de dubbelzijdige tape dat wij meesturen.

 

Wij leveren binnen 3-5 werkdagen en rekenen geen verzendkosten. Meer informatie? Kijk bij ‘Informatie’ voor ‘meet instructies’ of neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

 

Vliegenraamtotaal levert al haar producten binnen 5-10 werkdagen.

Vliegenraamtotaal werkt samen met Dynalogic. U ontvangt Dynalogic een track and trace code en indien u niet thuis bent wordt er geprobeerd het pakket bij de buren af te leveren. Lukt dit niet dan vindt u een briefkaart in uw brievenbus waarmee u een bezorgafspraak kunt maken.

Indien u nog vragen heeft kunt u mailen naar info@vliegenraamtotaal.be of bellen naar 0412 72 58 48.

Hoe meet ik de juiste maten?

 • Kijk hiervoor naar onze instructie video of lees de meetinstructies op de productpagina.

Wat is de garantietermijn?

 • Vliegenraamtotaal geeft 1 jaar fabrieksgarantie op plissé hordeuren.

Mag ik dit product omruilen?

 • Dit product mag omgeruild worden indien het product onbeschadigd retour wordt gestuurd.

Heb ik gereedschap nodig om de plissé hordeur te plaatsen?

 • U heeft alleen een schroevendraaier nodig om de hor te plaatsen en een ijzerzaag om de boven geleider op maat te maken.

Wordt de plissé hordeur kant en klaar geleverd?

 • De plissé hordeurr word kant en klaar geleverd U hoeft de hor alleen maar uit te pakken en te monteren, u kunt binnen 10 minuten genieten van uw aankoop.

Wat is de levertijd van de plissé hordeur?

 • Vliegenraamtotaal levert al haar producten binnen 5-10 werkdagen.

Van welk materiaal is de plissé hordeur gemaakt?

 • De cassette en geleider van de plissé hordeur is gemaakt van aluminium en is onderin voorzien van een kunststof ketting. De plissé hordeur heeft een zeer luxe uitstraling.

Welke kleur heeft het gaas?

 • Het gaas is zwart van kleur.

Tot welke afmetingen kan ik een plissé hordeur bestellen?

 • De maximale hoogte is 2540mm en 1300mm breed. Heeft u een plisse hordeur nodig van een groter formaat? Neem dan contact op via email.

Kan ik de bestelling ook afhalen?

 • U kunt uw bestelling ook afhalen. Dit kunt u kiezen als optie bij uw bestelling. Wij zijn iedere werkdag geopend van 8:00 tot 17:00.

Kan ik de hor ook bestellen in een afwijkende ral kleur? 

Dit is helaas niet mogelijk u kunt alleen kiezen uit de ral kleur die vermeld staat op de website

Dubbele plissé vliegendeur: de vliegendeur voor openslaande deuren

Wanneer u openslaande deuren naar uw tuin heeft, wilt u die in de lente en de zomer natuurlijk ook zalig open laten staan. Maar wanneer u dat doet, heeft u ook meteen last van muggen en vliegen in huis; iets wat u zeker niet wilt! Wanneer u op zoek gaat naar vliegendeuren, merkt u dat het lastig is om de juiste maat te vinden. Dat is nu geen probleem meer, want bij Vliegenraamtotaal kunt u een dubbele plissé vliegendeur geheel op maat laten maken voor uw openslaande tuindeuren! Zo houdt u de woonkamer insectenvrij terwijl er wel frisse lucht binnenkomt. Heeft u een enkele achterdeur, dan opteert u voor een enkele plissé vliegendeur.

 

Een plissé hordeur voor uw openslaande deuren

Heeft u dus openslaande tuindeuren en heeft u daar een plissé hordeur voor nodig, dan bent u bij Vliegenraamtotaal aan het juiste adres. Wanneer u gezegend bent met een huis met openslaande deuren naar de tuin, is het wel zo prettig als u daar optimaal gebruik van kunt maken en dat kan met een dubbele plissé hordeur van Vliegenraamtotaal! Hoe groot het oppervlak van uw openslaande tuindeuren ook is, wij kunnen er een plissé hordeur voor maken. De sluiting van deze plissé hordeur zit in het midden, waardoor u deze makkelijk open en dicht kunt schuiven. U kunt opteren voor dubbele plissé hordeuren in diverse kleuren zoals zuiverwit (RAL 9010) en crème-wit (RAL 9001). Uiteraard gebruiken wij alleen materialen van de allerbeste kwaliteit om uw dubbele plissé hordeur op maat te maken.

 

Bestel uw dubbele plissé vliegendeur voor openslaande tuindeuren nu online

Iedereen heeft het druk en het is logisch dat u geen zin heeft om de hele dag op pad te zijn om een vliegendeur voor uw openslaande deuren te kopen. Daarom kunt u de vliegendeur voor uw tuindeuren gewoon online bestellen bij Vliegenraamtotaal! Hiervoor hoeft u de deur niet uit, maar moet u de maten ervan wel even opmeten. Deze geeft u, samen met uw voorkeur voor de bevestiging en kleur, door en vervolgens plaatst u de bestelling. Vervolgens leveren we uw dubbele plissé vliegendeur, die geheel op maat gemaakt is gratis bij u af. Wanneer u het lastig vindt om de vliegendeur zelf in de openslaande deuren te bevestigen, kunt u ook gebruikmaken van onze montage instructies. Zo bent u helemaal klaar voor een onbezorgde en insectenvrije zomer! Bestel nieuwe dubbele plissé vliegendeur dus dadelijk online.