Voorzet vliegenraam

voorzethor
Vanaf:

59,00

incl. 21% BTW. Prijs per stuk 48,76 excl. BTW
 • Omruilservice inbegrepen!
 • Inclusief gratis verzending!

 • Binnen 5-10 werkdagen verzonden
 • Stapelkorting vanaf 3 producten

 • Hoge kwaliteit producten
 • Voordeligste van de Benelux!

Vanaf:

59,00

incl. 21% BTW. Prijs per stuk 48,76 excl. BTW
 • Omruilservice inbegrepen!
 • Inclusief gratis verzending!

 • Binnen 5-10 werkdagen verzonden
 • Stapelkorting vanaf 3 producten

 • Hoge kwaliteit producten
 • Voordeligste van de Benelux!


SKU: 1005

Hulp nodig?
  - Gaasoptie
  - Hoe meet ik de dagmaat?
  - Hoe meet ik de dagmaat?
  - Kleurkeuze voorzethor
  - Hoe plaats ik een voorzethor?
  - Foto toevoegen

Hulp nodig?
  - Gaasoptie
  - Hoe meet ik de dagmaat?
  - Hoe meet ik de dagmaat?
  - Kleurkeuze voorzethor
  - Hoe plaats ik een voorzethor?
  - Foto toevoegen

*** HET GOEDKOOPSTE  VOORZET VLIEGENRAAM VAN DE BENELUX ***

 

LET OP: Voorzetvliegenramen worden gezaagd in de maat van de opgegeven dagmaat. De flensrand van het profiel zorgt ervoor dat er voldoende overlap is met het kozijn zodat alles netjes afsluit. De vliegenramen worden gemonteerd met bijgeleverde draainokken.

 

Een voorzet vliegenraam is speciaal bedoeld voor naar buiten draaiende ramen. Een andere optie voor een naar buitend draaiend raam is een rolvliegenraam. Onze voorzet vliegenramen worden gemaakt van aluminium en zijn verkrijgbaar in de 11 meest gangbare RAL-kleuren. Het voorzet raamvliegenraam is zeer eenvoudig te plaatsen. Het plaatsen van het voorzet vliegenraam gebeurt van binnenuit en hierbij hoeven er slechts vier (bijgeleverde) schroefjes vastgedraaid te worden.

 

Om het raam te openen of te sluiten opent u het voorzet vliegenraam net als een deurtje en doet u hem weer dicht als u het raam heeft geopend of gesloten.

 

Al onze voorzet vliegenramen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen, gaan jarenlang mee en toch zijn wij de goedkoopste van de Benelux! Wij verzenden binnen 3-5 werkdagen en rekenen geen verzendkosten. Meer informatie? Kijk bij ‘Informatie’ voor ‘meet instructies’ of neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

Vliegenraamtotaal levert al haar producten binnen 5-10 werkdagen.

Vliegenraamtotaal werkt samen met Dynalogic. U ontvangt Dynalogic een track and trace code en indien u niet thuis bent wordt er geprobeerd het pakket bij de buren af te leveren. Lukt dit niet dan vindt u een briefkaart in uw brievenbus waarmee u een bezorgafspraak kunt maken.

Indien u nog vragen heeft kunt u mailen naar info@vliegenraamtotaal.be of bellen naar 0412 72 58 48.

 

Hoe meet ik de juiste maten?

 • Kijk hiervoor naar onze instructie video of lees de meetinstructies op de productpagina.

 

Wat is de garantietermijn?

 • Vliegenraamtotaal geeft 3 jaar garantie op het frame en 1 jaar op het gaas

 

Mag ik dit product omruilen?

 • Volgens het herroepingsrecht zijn wij niet verplicht om maatwerk producten die via internet gekocht om te ruilen. Uiteraard zijn wij bereid om gezamenlijk tot een goede oplossing te komen, neem hiervoor contact op via email. Zet duidelijk in de mail wat de reden van omruilen is.

 

Heb ik gereedschap nodig om de voorzethor te plaatsen?

 • U heeft een schroevendraaier nodig om de wartels vast te schroeven.

 

Wordt de voorzethor kant en klaar geleverd?

 • U hoeft de hor alleen uit te pakken en in uw raam te plaatsen, u kunt dus direct genieten van uw aankoop.

 

Wat is de levertijd van de voorzethor?

 • Vliegenraamtotaal levert al haar producten binnen 5-10 werkdagen.

 

Van welk materiaal zijn de inzethorren gemaakt?

 • De inzethorren worden gemaakt van aluminiumprofielen die in verstek worden gezaagd. Aluminium profielen roesten niet en het gaas is van zeer hoge kwaliteit.

 

Welke kleur heeft het gaas?

 • Het standaard gaas is zwart van kleur.
 • Het pollengaas is zwart van kleur.

Tot welke afmetingen kan ik een voorzethor bestellen?

 • De maximaal hoogte is 1800mm en de maximale breedte 1300mm. Heeft u een voorzethor nodig die hoger of breder is neem dan contact met ons op.

Kan ik de bestelling ook afhalen?

 • U kunt uw bestelling ook afhalen. Dit kunt u kiezen als optie bij uw bestelling. Wij zijn iedere werkdag geopend van 8:00 tot 17:00.

Kan ik de voorzethor ook bestellen in een afwijkende ral kleur? 

 • Dit is helaas niet mogelijk u kunt alleen kiezen uit de ral kleuren die vermeld staan op de website.

Voorzet vliegenraam op maat

Een voorzet vliegenraam is speciaal ontworpen voor naar buiten draaiende ramen. U zet het vliegenraam namelijk vóór het raam en deze wordt als een deurtje op het kozijn gemonteerd. U kunt dus eenvoudig het raam open en dicht doen en genieten van frisse lucht, zonder dat er vervelende insecten binnenkomen. Het is een veelzijdig vliegenraam die weinig ruimte inneemt op het kozijn en toepasbaar is in veel situaties. Bij Vliegenraamtotaal kunt u heel eenvoudig een voorzet vliegenraam op maat bestellen. We leveren onze voorzet vliegenramen in diverse kleuren en met verschillende soorten van gaas, passend bij uw situatie.

 

De voordelen van een voorzethor

Een voorzethor brengt veel voordelen met zich mee. Er gaat een wereld voor u open wanneer u de ramen open kunt zetten en kunt genieten van frisse lucht in huis, zonder dat u daarbij lastiggevallen wordt door muggen, vliegen en andere insecten. Met een voorzethor heeft u daar helemaal geen last meer van! De voorzethor wordt van binnenuit in het kozijn gezet. We horen u al denken: “hoe krijg ik mijn raam dan nog open?” De voorzethor werkt als het ware als een deurtje. U opent heel eenvoudig de voorzethor en vervolgens kunt u het raam openzetten. Daarna doet u de voorzethor weer dicht en bent u volledig beschermd tegen vliegende insecten in huis!

 

Onze voorzethorren zijn gemaakt van stevig aluminium materiaal, gaan lang mee en zijn praktisch onderhoudsvrij. Daarnaast is het ook eenvoudig om de voorzethorren in en uit de kozijnen te nemen. De voorzethorren kunnen dus ook eenvoudig worden opgeborgen tijdens de winter en herfst. Bij Vliegenraamtotaal.be kunt u voorzethorren op maat laten maken. Zo weet u zeker dat de voorzethorren ook echt in uw ramen passen en er geen insecten langs de zijkant naar binnen kunnen komen. Hiervoor moet u wel eerst de maten van uw ramen opmeten. Hoe u dit het beste kunt doen, leest u in onze meet instructies. Deze voorzethor kan ook aan de buitenzijde van het kozijn worden geplaatst, houdt er dan wel rekening mee dat u de voorzethor dan niet van binnenuit kunt bedienen.

 

Bestel dadelijk uw voorzet vliegenraam online!

Wilt u een nieuw voorzet vliegenraam kopen? Bij Vliegenraamtotaal kunt u heel eenvoudig  in een paar stappen een voorzet vliegenraam op maat bestellen. Nadat u de maten van het raam opgemeten heeft, kunt u deze invullen (in millimeters) op deze pagina. U kunt vervolgens opteren voor de extra opties van de voorzet vliegenramen die wij aanbieden. Zo kunt u bijvoorbeeld opteren voor een normaal soort van gaas, maar als u vaak last heeft van hooikoorts kunt u ook kiezen voor pollenwerend gaas. Geef de gewenste kleur aan en plaats uw bestelling. Wij zorgen vervolgens voor een snelle en gratis levering van uw voorzet vliegenraam. Een voorzet vliegenraam kopen gaat bij Vliegenraamtotaal dus heel eenvoudig. Wacht niet te lang en bestel uw voorzet vliegenraam dadelijk online!