(0)
Horrentotaal
Corona update: Door sluiting van de Belgische grens kunnen op dit kunnen alleen plisse vliegendeuren en dubbele plisse vliegendeuren worden geleverd in België. Overige producten worden geleverd zodra de grenzen weer geopend zijn.

Over Vliegenraamtotaal

Vliegenraamtotaal.be is dé webwinkel op het gebied van maatwerkoplossingen voor inzethorren. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van horren en weten exact welke hor geschikt is voor uw raam.

Met onze meet & montageservice helpen we graag met het vinden van de perfecte oplossing. Via de telefoon, email,  whats app of ter plaatse kijken we graag met u mee. Onze medewerkers werken dagelijks met horren in verschillende vormen en maten en weten welke hor geschikt is voor uw situatie. Onze inzethorren zijn makkelijk te plaatsen en boren is niet nodig.

Vliegenraamtotaal.be fabriceert 95% van de verkochte vliegenramen zelf. Onze vliegenramen worden niet gemaakt van kunststof maar van aluminium profielen en zijn daarom bestand tegen invloeden van het weer. Ze gaan dan ook veel jaren mee.

Wilt u zeker zijn van uw zaak, kies dan voor vliegenraamtotaal.be.

Mocht u nog aanvullende of inhoudelijke vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag tot uw dienst. U kunt ons via verschillende kanalen bereiken: stel uw vraag via
info@vliegenraamtotaal.be, telefonisch of via het contactformulier.