Waarom bestellen bij Vliegenraamtotaal.be?
 • Goedkoopste van de Benelux!
 • Binnen 5 werkdagen bij u thuis
 • Alle inzethorren produceren wij zelf en zijn van top kwaliteit
 • Gemaakt van aluminium en niet van kunststof!
 • Krijg direct antwoord op uw vraag via onze chat functie
 • Maak gebruik van onze meet en montage service
Vragen? Mail of bel gerust viainfo@vliegenraamtotaal.be +31 (0) 412-725848 Whatsapp: +31 6 42338676

Inzet hor

0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 reviews | Lees reviews
insektenschutz-spannrahmen-typ-50
imagesSY91PKGTInzethor buitenzijde7Inzethor buitenzijde6Inzethor buitenzijde5Inzethor buitenzijde4Inzethor buitenzijde3
Hulp nodig?
 • - Hoe meet ik de dagmaat?

  Hoe meet ik de dagmaat?

  Meet instructie inzethor:- Kunststof/aluminium kozijnen: Meet de strakke dagopening van het kozijn in de breedte en in de hoogte op de millimeter nauwkeurig. Trek hier geen speling vanaf. Wij zorgen voor de juiste productiemaat. Zie onderstaande foto ter verduidelijking:dagmaat kozijn – Houten kozijn: Meet de strakke dagmaat van het kozijn in de breedte en in de hoogte. Op de millimeter nauwkeurig!! Trek hier geen speling van af. wij zorgen voor de juiste productiemaat. zie bovenstaande afbeelding ter verduidelijking. – Houten kozijn met aluminium strip: Meet de strakke dagmaat van het kozijn in de breedte en in de hoogte. Op de millimeter nauwkeurig!! De hoogtemaat wordt bepaald vanaf de bovenkant van de aluminium strip (deze bevindt zich aan de onderzijde tegen het kozijn). Trek hier geen speling van af. wij zorgen voor de juiste productiemaat. Zie onderstaande foto ter verduidelijking:

  aluminium strip tussen kozijnstijlen inzethor
  Houten kozijn met aluminium strip tussen de kozijnenstijlen.

  Wanneer er bij uw houtenkozijn de aluminium strip zich TUSSEN de verticale kozijnstijlen bevindt, dient u deze te selecteren bij de bestelling van uw inzethor. Dit in verband met de aftrekmaat die we hanteren. Zie onderstaande afbeelding voor een situatie van een kozijn waarbij de aluminium strip zich tussen de kozijnen bevind.

  meten kozijn met aluminium strip inzethor
  Houten kozijn met de aluminium strip tussen de kozijnstijlen
  meten kozijn met aluminium strip inzethor
  Houten kozijn met de aluminium strip VOOR de kozijnstijlen.

  Wanneer er bij uw houtenkozijn de aluminium strip VOORBIJ de verticale kozijnstijlen bevindt, dient u deze te selecteren bij de bestelling van uw inzethor. Dit in verband met de aftrekmaat die we hanteren. Zie bovenstaande afbeelding voor een situatie van een kozijn waarbij de aluminium strip voorbij de kozijnenstijlen zit.Opmerking: Bij een hoogte groter dan 1600 mm wordt een tussenregel gemonteerd.

 • - Hoe plaats ik een inzethor?

  Hoe plaats ik een inzethor?

  GEBRUIKSAANWIJZINGHaal de inzethor voorzichtig uit de verpakking. Zorg ervoor dat het stickertje van Vliegenraamtotaal.be zich aan de onderkant bevindt.

  1. Plaats de inzethor eerst met de onderzijde in het kozijn. Heeft u een aluminiumstrip aan de onderzijde van het kozijn, dan plaatst u de flensrand op de aluminium strip.
  2. Kantel vervolgens de inzethor in het kozijn totdat deze zich goedvastklemt met behulp van de klemmetjes die gemonteerd zijn.
  3. Controleer of uw raam nog volledig sluit wanneer de inzethor isgeplaatst.

  Mocht uw raam niet volledig sluiten dan kunt u de sluitnokken verstellen. Volg onderstaande stappen om dit te doen:

  1. Zoek de sluitnokken, deze bevinden zich rondom het raam.
  2. Om de nokken te verstellen heeft u een Torx sleutel nodig.
  3. Draai aan de nok tot de ruimte tussen hout en nok voldoende isom het raam te laten sluiten. Dit kan per fabrikant verschillen en staat meestal vermeld op de website van de fabrikant.

  Na het doorlopen van bovenstaande stappen zou uw inzethor perfect inhet kozijn moeten passen en kunt u genieten van insectvrije kamers! 

 • - Welke profieldiepte moet ik bestellen?

  Welke profieldiepte moet ik bestellen?

  Bepaal uw profieldiepte:LET OP: Indien uw raam is voorzien van een lekdorpel/afwateringsneus of een ventilatierooster hou dan rekening met de te bestellen profieldiepte van de inzethor. Waarschijnlijk heeft u een profieldiepte van 43mm nodig.Indien u een ventilatierooster in uw raam heeft meet dan hoeveel mm het rooster uitsteekt ten opzichte van het kozijn. Deze maat bepaalt de profieldiepte die u nodig heeft. Bij onderstaande afbeelding is het raam voorzien van een ventilatierooster en in de meeste gevallen is een profieldiepte van 43mm voldoende. Dit komt echter zelden voor.

  Raam met ventilatierooster opmeten
  Raam met ventilatierooster

  Heeft u een lekdorpel onderaan uw raam? Meet dan hoeveel mm de lekdorpel uitsteekt ten opzichte van het raam. Dit bepaalt uw profieldiepte. Bij onderstaande afbeelding is het raam is voorzien van een lekdorpel/afwateringsneus. In de meeste gevallen is een profieldiepte van 34mm voldoende.

  Raam met lekdorpel.

  Indien u aan de buitenzijde rolluiken of screens heeft gemonteerd kiest u voor 20mm profiel. Let op, controleer goed of 20mm geschikt is voor uw kozijn, indien uw raam een lekdorpel heeft of er een ventilatierooster inzit is uw raam NIET geschikt voor een inzethor met een profieldiepte van 20mm. Daarnaast moet uw raam ook vlak tegen het kozijn sluiten.Technische tekeningen:Onderstaand de maatvoering van 43mm profiel, dit is de totale diepte van het profiel. Het ventilatierooster of de lekdorpel mag dus maximaal 30mm uitsteken ten opzichte van het raam. Onderstaand de maatvoering van 34mm profiel, dit is de totale diepte van het profiel. Het ventilatierooster of de lekdorpel mag dus maximaal 22mm uitsteken ten opzichte van het raam.Onderstaand de maatvoering van 20mm profiel, dit is de totale diepte van het profiel. De lekdorpel of het raam mag dus maximaal 8 mm uitsteken ten opzichte van het kozijn..

 • - Gaas optie

  Gaas optie

  U heeft de keuze tussen standaard gaas en pollengaas. Het pollengaas is gecertificeerd en speciaal ontworpen voor mensen met hooikoorts en is zwart van kleur. Het standaard gaas is antraciet van kleur.

 • - Kleurkeuze inzet hor

  Kleurkeuze inzet hor

  U heeft de keuze uit 6 verschillende kleuren, zie hieronder. Helaas levert vliegenraamtotaal.be momenteel geen andere kleuren.

   

  RAL9001 Roomwit

  RAL9010 Gebroken wit

  RAL9016 Zuiver wit

  RAL7016 Antracietgrijs

  RAL5011 Staalblauw

  RAL6009 Dennengroen

   

 • - Type kozijn

  Type kozijn

  Hier kunt u aangeven voor welk type kozijn wij de inzethorren moeten produceren. U heeft de keuze uit:

   

  -Kunststof kozijn

  -Aluminium kozijn

  -Houten kozijn met aluminium strip tussen de kozijn stijlen (zie onderstaande afbeelding)

  -Houten kozijn met aluminium strip voorbij de kozijn stijlen (zie onderstaande afbeelding)

   

   

   

  meten kozijn met aluminium strip inzethor
  Houten kozijn met de aluminium strip VOORBIJ de kozijnstijlen.

   

  meten kozijn met aluminium strip inzethor
  Houten kozijn met de aluminium strip TUSSEN de kozijnstijlen
 • - Opmerkingen

  Opmerkingen

  Heeft u nog extra opmerkingen waardoor we het u zo makkelijk mogelijk kunnen maken? Vul ze dan hier in.

Uw prijs:

49,00

incl. 21% BTW. Prijs per stuk

Gaas optie *

Exacte hoogte van de dagmaat in millimeters(!) *

Bij een afmeting van 1600mm of groter wordt er €4,00 extra bij gerekend i.v.m. een tussen profiel voor de stevigheid

Exacte breedte van de dagmaat in millimeters (!) *

Profiel diepte *

Kleurkeuze inzethor *

Type kozijn *

Opmerkingen

Uw prijs:

49,00

incl. 21% BTW. Prijs per stuk
Verzendkosten: € 9,75 per bestelling
Levertijd: 5 a 10 werkdagen

*** GOEDKOOPSTE VAN BELGIË ***

Alle maten dezelfde lage prijs! Een vliegenraam is de ideale oplossing voor draai-kiepramen. De hor kan gewoon blijven zitten of het raam nu open of dicht is en is makkelijk vanuit binnen te plaatsen. Onze vliegenramen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gaan jarenlang mee. 

Doordat wij de vliegenramen zelf produceren kunnen we de inzethorren met een fantastische kwaliteit voor een voordelige prijs leveren. Onze horren zijn speciaal gemaakt voor kunststof, aluminium en houten draai-kiepramen. U hoeft dus niet met een boor en schroeven aan de slag.

In tegenstelling tot concurrenten, die vaak per millimeter rekenen, is de prijs voor al onze inzethoren hetzelfde, ongeacht de maat. Standaard leveren we de 5 meest voorkomende RAL kleuren en daarnaast is het mogelijk om tegen een meerprijs iedere andere RAL kleur te kiezen.

 

Kijk bij ‘Informatie’ voor meet instructies of kijk links onder de afbeeldingen bij ‘Hulp nodig?’.

 

Levertijd
Vliegenraamtotaal levert al haar producten binnen 5 a 10 werkdagen.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Inzet hor”

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Vul een review in

Vul een naam in

Vliegenraamtotaal levert al haar producten binnen 5 a 10 werkdagen.

Vliegenraamtotaal werkt samen met Transmission. U ontvangt Transmission een track and trace code en indien u niet thuis bent wordt er geprobeerd het pakket bij de buren af te leveren. Lukt dit niet dan vindt u een briefkaart in uw brievenbus waarmee u een bezorgafspraak kunt maken.

Indien u nog vragen heeft kunt u mailen naar info@vliegenraamtotaal.be of bellen naar 0412 72 58 48.